Featured Post Via Labels

Theme images by Storman. Powered by Blogger.

About Me

My photo
This blog is about sharing materials such as investment, unit trust, business, entrepreneurship and other financial planning that can generate income based on personal experiences. The author also posts her thoughts and observations on life in general.

Search This Blog

Blog Archive

Top Ad 728x90

Top Ad 728x90

About

Templateism?

Site Links

Top Ad 728x90

Featured Slides Via Labels

Featured Posts Via Labels

Pages

Top Ad 728x90

Monday, February 3, 2020

Dana Unit Amanah Patuh Syariah

DANA UNIT AMANAH PATUH SYARIAH | Selain dana konvensional, Public Mutual turut menawarkan pelbagai jenis dana unit amanah patuh Syariah untuk memenuhi keperluan pelabur yang beragama Islam.

 

Dana-dana berlandaskan Shariah Public Mutual ini diurus berlandaskan Syariah oleh pengurus dana yang profesional dan turut dikaji semula oleh penasihat Syariah. Terdapat pelbagai kelebihan apabila anda melabur dalam dana unit amanah patuh Syariah, antaranya perihal yang berkaitan patuh Syariah disahkan oleh Penasihat Syariah.

Untuk dapatkan maklumat lanjut berkaitan dana-dana patuh Syariah Public Mutual, sila hubungi PEUA anda. 

Untuk dapatkan maklumat lanjut berkaitan dana-dana patuh Syariah Public Mutual, sila hubungi saya dengan mengisi borang di bawah:📃 Selain itu, kepada yang berminat untuk pelaburan KWSP (EPF) : Jumlah pengeluaran hanya dari akaun 1. Tak boleh keluar semua, ada had yang telah ditetapkan EPF. Pengiraan mengikut jadual umur yang telah diberikan EPF. 

🔺Minimum pelaburan permulaan ialah RM1,000.00 

✅ Jika ada account KWSP saya boleh tolong check berapa amaun yang dibenarkan untuk pelaburan unit trust dengan mengisi borang di bawah :

0 on: "Dana Unit Amanah Patuh Syariah "


Social selling expands on the age-old basics of getting to know your customers & meeting their needs. - Jon Ferrara -
Disclaimer: This article is not a specific nor general advice on managing or investing your money. This article does not constitute a recommendation nor does it take into account your investment objectives, financial situation nor particular needs.